Welke voordelen heeft onze software voor u als gebruiker?

  • Onze ADMINd boekhoudsoftware is ontwikkeld voor gebruik door 1 bedrijf of door een groep van bedrijven of vestigingen. Hierbij gebruikt u een gemeenschappelijk boekhoudplan of aparte boekhoudplannen.
  • Klanten en leveranciers zijn gedeeld over verschillende dossiers of worden apart gehouden.
  • De licentie van ADMINd is niet gebonden aan een aantal gebruikers. Er is een licentie voor mono-user en upgrade naar multi-user. U bepaalt zelf hoeveel mensen er werken met ADMINd, u betaalt éénmalig een multi-user upgrade (+ aangepast onderhoudscontract).
  • Onze software is volledig voorzien voor het werken met meerdere munten zodat u alle processen en opdrachten kunt verwerken in de munteenheid naar keuze.
  • Alle standaardrapporteringen zijn snel en accuraat uit ADMINd te distilleren en te communiceren. Dit zowel voor BTW-aangiften, intracommunautaire aangiften en Intrastat-administratie. Al deze functies zijn daarbij volledig gekoppeld aan de online toepassingen van deze overheidsadministraties.
  • ADMINd gebruikt flexibele rapporteringsperiodes die zelfs aanpasbaar blijven na het inboeken.
  • Een periode, maand of jaar moet niet doorgeboekt of afgesloten worden. Indien niet meer gewijzigd moet worden tot aan een bepaalde datum, zal de software dit voor u afschermen en zal het niet meer mogelijk zijn dit te wijzigen.
  • ADMINd laat u op flexibele wijze toe om in meerdere perioden, maanden of jaren tegelijk te boeken met enkel de noodzakelijk wettelijke beperkingen inzake volgorde van inboeken. Dus meer vrijheid om uw werk te doen wanneer het u past en steeds met up-to-date cijfers.

overzicht bedrijven

Klik op het schema om dit te vergroten.

ADMINd in beeld

overzicht bedrijven

Pagina-overzicht: bedrijvenlijst & detailweergave van leverancier/klant

boeken van aankoopfactuur

Pagina-overzicht: boeking van een aankoopfactuur

jaaroverzicht personeel

Pagina-overzicht: jaaroverzicht personeels-aan/afwezigheden

Koop

Beperkte aankoopkost

Verkrijg duidelijk inzicht in uw cijfers en laat uw bedrijf nog meer renderen. Overtuig uzelf van ons functioneel boekhoudpakket tegen KMO-prijs.

Support

Probeer onze software

U wil onze boekhoudsoftware uitproberen? Bezorg ons uw gegevens en wij voorzien een demo-installatie van ADMINd.
Contacteer ons

Download

Klant aan het woord

Onze trimestriële facturaties verlopen sneller en correcter met een minimum aan manuele interventie.
Jef Hendrickx,
Webcompagnie bvba